Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Planten

3 redenen waarom je jouw planten online moet bestellen

geschreven door Tess
3 redenen waarom je jouw planten online moet bestellen

Bestel jij wel eens planten online? Sommigen vinden dat nog een beetje spannend en dat snappen we! Maar het kan juist ook heel veel voordelen met zich meebrengen. Sterker nog, soms is het voordeliger. Weten waarom? In deze blog geven we je drie redenen waarom jij online je planten en bloemen zou moeten bestellen.

1. Veilig verpakt en thuis geleverd

Het online bestellen van planten kan soms nog een beetje spannend zijn, want worden ze wel goed verpakt en hoe komt de plant aan? Maar eigenlijk worden planten, die naar jou opgestuurd worden, vaak veel beter verpakt dan wanneer je ze zelf uit een winkel meeneemt. Je kent het wel: zet je de plant tussen je benen in de bijrijdersstoel? Of toch achterin? Beide opties zijn niet ideaal en kan de plant beschadigen. Online webshops hebben heel handige manieren om een plant veilig bij jou thuis te leveren.

kolibri-orchidee-inpakkenBron: Kolibri Orchids

2. Ontdek nieuwe planten en bloemen

Internet is een ontzettend groot warenhuis als het om shoppen gaat, ook met planten en bloemen. Er is van alles te vinden: planten waar je nog nooit van gehoord had of die ene bloem in net een ander kleurtje. Jouw nieuwe groene vriend zit er altijd tussen. Daarnaast shop je gelijk de leukste potten en vazen, zonder dat je deze hoeft mee te slepen uit de winkel!

planten-interior-canalhouseBron: Interior_canalhouse via HomeDeco Binnenkijken

3. Een relaxmomentje

Je kent het vast wel: scrollen langs pagina's met schoenen, tassen of prachtige kleding. Alles opslaan in de favorieten om vervolgens te kiezen welke van deze items je gaat toevoegen aan jouw collectie. Een heerlijk 'klusje'. Doe dit één keer met planten en je hebt er een nieuwe hobby bij! Ga lekker achterover zitten, pak een kop koffie of thee erbij en zoek jouw favorieten planten en bloemen uit. Maak er een relaxmomentje van!

werkplek-plantenBron: Huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

Tip: elke plant heeft even tijd nodig om te acclimatiseren. Elk huis heeft natuurlijk ook een ander klimaat. Het is dus normaal wanneer jouw plant er de eerste dagen niet helemaal happy uitziet. Geef het zeker een maand!

Zie ook:
- 6x planten die voor een lekkere geur in huis zorgen
- Deze planten vertoeven graag in je badkamer
- Trending: een orchidee in huis

Tuin

De 4 tuintrends van 2024

geschreven door Gabrielle
De 4 tuintrends van 2024

Natuurlijke tuinen bieden een prachtige setting waarin we onze buitenruimtes kunnen transformeren tot plekken van rust, schoonheid en expressie. In het jaar 2024 presenteren tuinontwerpers en liefhebbers breed aanbod aan inspirerende trends die elk een unieke benadering van t...

meer...